Tehdään tulevaisuus yhdessä.

menestyksennälkäisille · kehitysintoisille · suunnannäyttäjille · mentoreille · mielensämuuttajille · alanvaihtajille · turhautuneille · noviiseille · konkareille · kehittäjille · kokeilijoille · vaihtelunhaluisille · hukassa oleville · määrätietoisille

Tule sellaisena kuin olet rakentamaan omaa polkuasi uuteen työhön ja yrittäjyyteen!

kohtaamisista syntyy jotain suurta

Tule löytämään samanhenkinen porukka, jonka kanssa lähdet rakentamaan uutta polkuasi.

Tukea yrittäjähenkisille ryhmille

Haudotteko porukassa huippuideaa? Saatte tukea liikeidean kirkastamiseen, kehittämiseen tai testaamiseen – toimialasta riippumatta.

Etkö sovi perinteiseen muottiin?

Ottakaa ohjat omiin käsiinne! Saat itsellesi ja ryhmällesi verkostomaista räätälöityä palvelua oman liikeidean jalostamiseen ja toteuttamiseen.

Ajankohtaista

Tartu tilaisuuteen ja tule rakentamaan oma polkusi.

Mikä sinua ajaa eteenpäin? Mistä innostut? Muhiiko päässäsi mahdollinen maailmanmenestysidea? Onko sinulla taito, mutta et tiedä missä sitä tarvittaisiin? Tai onko sinulla suuri unelma, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Sparrausta, mentorointia, tietoa ja taitoa - uusi kasvu tarvitsee mahdollistajan.

Oletko bongannut ryhmän, joka voisi muuttaa oman juttunsa uudeksi työksi?Oletko osallistava ja ammattitaitoinen sparraaja, joka voisi auttaa ryhmää luomaan intohimostaan työn?

Kerro meille miten sinä toisit aktiiviset ja idearikkaat ihmiset yhteen ja muodostamaan tiimin, josta kuulemme vielä tulevaisuudessa.

Tarjoa palveluasi ja tule kehittämään kanssamme uudistavia palveluja, joilla autamme erilaisia ryhmiä ja verkostoja kohti uutta työtä tai uudenlaista yrittäjyyttä. Etsimme rinnalla kulkijoita verkostomme jäsenille!

nuoli-pun4

Taustalla työllistymisen ja yrittäjyyden asiantuntijaverkosto