Tehdään tulevaisuus yhdessä

Tule mukaan verkostoon, jonka tavoitteena on luoda ja löytää uusia polkuja työelämään. Muodostamme yhteisön, jossa eri alojen osaajat voivat jalostaa ideoitaan ja osaamistaan sekä kasvaa ja kehittyä kohti täyttä potentiaaliaan.

Uusi kasvu syntyy verkostoissa on toiminut Pirkanmaalla vuodesta 2021 alkaen.

Yhteisö sinua varten

Työnhakijoille

Uusia mahdollisuuksia

Muodostamme yhteisön, joka auttaa sinua löytämään paikkasi työmarkkinoilta. Tarjoamme tukea osaamisen kehittämiseen ja oman verkoston rakentamiseen.

Työnantajille

Uusia osaajia

Saatamme yhteen työnhakijat ja työnantajat. Voit tiedottaa kauttamme kevyistä projekteista, kausi- tai keikkaluontoisista työpaikoista. Verkostomme kautta pääset tapaamaan toimialastasi kiinnostuneita osaajia.

Tulevaisuuden yrittäjille

Uutta liiketoimintaa

Tuemme yrittäjähenkisiä osaajia ja ryhmiä uuden yrityksen perustamisessa. Kauttamme tapaat samanhenkisiä tekijöitä ja verkostoidut alueen toimijoiden kanssa. Tule luomaan itsellesi tiimi, täydentämään osaamistasi tai rakentamaan uutta liiketoimintaa.

Katso hankkeen esittelyvideo!

nuoli-vihr2

Palvelut ulottuvillasi

Tarjoamme tukea osaamisen ja liikeidean kehittämisen ensivaiheissa. Autamme sinua tavoitteidesi saavuttamisessa toimialasta riippumatta. Toimintamme muodostuu ryhmämuotoisesta valmennuksesta sekä henkilökohtaisesta sparrauksesta. Kaikki palvelumme ja tapahtumamme ovat maksuttomia.

Intressiryhmä on polkusi uuteen työhön ja kasvuun

Intressiryhmät ovat toimintamme ytimessä. Ne ovat yhteisöjä, joka voivat muodostua omaehtoisesti tai ohjattuna. Yhdistävänä tekijänä niissä on kiinnostus samaa teemaa tai alaa kohtaan sekä halu kehittyä.

Mikä on sinun juttusi?

Yhteisöagentti tukee intressiryhmiä

Yhteisöagentti on intrassiryhmän teemasta innostunut osaaja, joka auttaa intressiryhmiä ja yksilöitä pääsemään tavoitteisiin verkostojaan ja osaamistaan hyödyntäen. Jokainen yhteisöagentti valmennetaan tehtävään.

Olisiko sinusta yhteisöagentiksi?

Sinulla on pää ajatella ja kädet tehdä. Mihin mennään?

Mikä sinua ajaa eteenpäin? Mistä innostut? Muhiiko päässäsi mahdollinen maailmanmenestysidea? Onko sinulla taito, mutta et tiedä missä sitä tarvittaisiin? Tai onko sinulla suuri unelma, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Kaipaatko kipinää?

Tartu tilaisuuteen ja tule etsimään uutta suuntaa!

Tuomme yhteen ihmiset, joilla on samat intressit. Hae mukaan ja voit päästä ensimmäisten joukossa osaksi uusien tekijöiden yhteisöä. Kerro oheisella lomakkeella vapaamuotoisesti itsestäsi ja mitä haluaisit tehdä seuraavaksi.

nuoli-pun

Ajankohtaista

Taustalla työllistämisen ja yrittäjyyden asiantuntijaverkosto

Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut vastaa uuden palvelumallin organisoinnista. Tavoitteena on vastata nykyajan työmarkkinoiden tarpeisiin luomalla ketterämpiä verkostomaisia rakenteita yhteistyön pohjaksi.

Tribe Tampere

Tribe on yrittäjyysyhteisö, jossa startupit, tavoitteelliset osaajat ja muut organisaatiot kohtaavat. Tribe tuo toimintaan mukanaan ketteryyttä, kansainvälisyyttä ja verkostoasiantuntijuutta julkisten työllisyyspalveluiden kehittämiseen.

Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu tarjoaa toisen asteen koulutusta 14 toimipisteessä ympäri Pirkanmaata. Tredu tuo uuden palvelumallin kehittämiseen satojen tulevien ammattilaisten yhteisön.

Ensimetri

Uusyrityskeskus Ensimetri on turvallinen paikka keskustella ideoista ja ajatuksista, jotka voisivat johtaa yrittäjyyteen. Kuuntelemme, arvioimme ja valmennamme sinut onnistumaan kaikissa liiketoiminnan vaiheissa. Ensimetri on osana verkostoa luomassa uuden yrittäjyyden yhteisöä.

Odotan innolla uusien ryhmien syntymistä ja upeita kasvutarinoita. Samalla rakennamme uutta tapaa työskennellä verkostomaisella tavalla yhteistyössä.

Jaakko Pohjolainen

Projektipäällikkö, Tampereen kaupunki
+358 41 730 5973
jaakko.pohjolainen(at)tampere.fi

Yhteisön ja yhteisöagenttien tuki sekä tarpeisiin räätälöitävät palvelut auttavat osallistujia kirkastamaan omaa ideaa. Toivon, että voimme näin auttaa mahdollisimman monia löytämään oman etenemissuuntansa.

Tiina Keskinen

Projektikoordinaattori, Tampereen kaupunki
+358 41 731 0713
tiina.keskinen1(at)tampere.fi

On tärkeää tarjota opiskelijoille uudenlaisia verkostoja. Hankkeen yhteistyö luo uusia väyliä ja mahdollisuuksia tulevaisuuden työelämään.

Emmi Salminen

Projektikoordinaattori, Tredu
+358 41 730 0292
emmi.salminen(at)tampere.fi

Verkostojen merkitys korostuu entisestään tulevaisuuden työelämässä. On inspiroivaa olla luomassa uusia rakenteita ja palveluita, joita osallistuja voi hyödyntää omalla polullaan.

Nina “Ninnu” Erkkilä

Projektikoordinaattori Tribe Tampere
+358 50 412 3600
nina.erkkila(at)tribetampere.com

Ensimetrin kokemus ja asiantuntemus tuovat varmuutta ja ymmärrystä yrittäjyyden sekä itsensä työllistämisen uusien muotojen hyödyntämiseen elämän eri tilanteissa.

Jari Myllymäki

Projektikoordinaattori, Ensimetri
+358 44 735 8220
jari.myllymaki(at)ensimetri.fi

On hienoa olla tukemassa opiskelijoita työelämään ja jatko-opintoihin siirtymisessä. Uusilla ryhmäpalvelumalleilla autamme opiskelijoita rakentamaan omia ura,- ja kumppaniverkostoja.

Marita Mäkelä

Projektikoordinaattori, Tredu
+358 40 8062650
marita.a.makela(at)tampere.fi

Tavoitteemme

20

Edennyttä intressiryhmää

50

Yhteisöagenttia

1000

Osallistujaa tapahtumissa

20

Palveluohjelmaa

Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020, Euroopan sosiaalirahasto

Uusi kasvu syntyy verkostoissa on keväällä 2021 käynnistynyt hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hankerahoitus on myönnetty syksyyn 2023 asti. Tavoitteena on parantaa yksilöiden ja yritysten muutosvalmiutta sekä työllistymisen ja työllistämisen edellytyksiä. Toimenpiteillään hanke mahdollistaa verkostojen syntymistä, yhteistyötä ja yhteiskehittämistä. Lopputuloksena syntyy uudenlaisia toimintamalleja työllisyys- ja alkavan yrittäjän palveluiden järjestämiseksi.