Taustalla työllistämisen ja yrittäjyyden asiantuntijaverkosto

tampere työ ja yrittäminen

Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut vastaa uuden palvelumallin organisoinnista. Tavoitteena on vastata nykyajan työmarkkinoiden tarpeisiin luomalla ketterämpiä verkostomaisia rakenteita yhteistyön pohjaksi.

Odotan innolla uusien ryhmien syntymistä ja upeita kasvutarinoita. Samalla rakennamme uutta tapaa työskennellä verkostomaisella tavalla yhteistyössä.

Jaakko Pohjolainen

Projektipäällikkö, Tampereen kaupunki
+358 41 730 5973
jaakko.pohjolainen(at)tampere.fi

Yhteisön ja yhteisöagenttien tuki sekä tarpeisiin räätälöitävät palvelut auttavat osallistujia kirkastamaan omaa ideaa. Toivon, että voimme näin auttaa mahdollisimman monia löytämään oman etenemissuuntansa.

Tiina Keskinen

Projektikoordinaattori, Tampereen kaupunki
+358 41 731 0713
tiina.keskinen1(at)tampere.fi

Tribe Tampere

Tribe on yrittäjyysyhteisö, jossa startupit, tavoitteelliset osaajat ja muut organisaatiot kohtaavat. Tribe tuo toimintaan mukanaan ketteryyttä, kansainvälisyyttä ja verkostoasiantuntijuutta julkisten työllisyyspalveluiden kehittämiseen.

Verkostojen merkitys korostuu entisestään tulevaisuuden työelämässä. On inspiroivaa olla luomassa uusia rakenteita ja palveluita, joita osallistuja voi hyödyntää omalla polullaan.

Nina “Ninnu” Erkkilä

Projektikoordinaattori Tribe Tampere
+358 50 412 3600
nina.erkkila(at)tribetampere.com

Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu tarjoaa toisen asteen koulutusta 14 toimipisteessä ympäri Pirkanmaata. Tredu tuo uuden palvelumallin kehittämiseen satojen tulevien ammattilaisten yhteisön.

On tärkeää tarjota opiskelijoille uudenlaisia verkostoja. Hankkeen yhteistyö luo uusia väyliä ja mahdollisuuksia tulevaisuuden työelämään.

Emmi Salminen

Projektikoordinaattori, Tredu
+358 41 730 0292
emmi.salminen(at)tampere.fi

On hienoa olla tukemassa opiskelijoita työelämään ja jatko-opintoihin siirtymisessä. Uusilla ryhmäpalvelumalleilla auttamme opiskelijoita rakentamaan omia ura,- ja kumppaniverkostoja.

Marita Mäkelä

Projektikoordinaattori, Tredu
+358 40 8062650
marita.a.makela(at)tampere.fi

Ensimetri

Uusyrityskeskus Ensimetri on turvallinen paikka keskustella ideoista ja ajatuksista, jotka voisivat johtaa yrittäjyyteen. Kuuntelemme, arvioimme ja valmennamme sinut onnistumaan kaikissa liiketoiminnan vaiheissa. Ensimetri on osana verkostoa luomassa uuden yrittäjyyden yhteisöä.

Ensimetrin kokemus ja asiantuntemus tuovat varmuutta ja ymmärrystä yrittäjyyden sekä itsensä työllistämisen uusien muotojen hyödyntämiseen elämän eri tilanteissa.

Jari Myllymäki

Projektikoordinaattori, Ensimetri
+358 44 735 8220
jari.myllymaki(at)ensimetri.fi

Tavoitteemme

20

Edennyttä intressiryhmää

50

Yhteisöagenttia

1000

Osallistujaa tapahtumissa

20

Palveluohjelmaa

Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020, Euroopan sosiaalirahasto

Uusi kasvu syntyy verkostoissa on keväällä 2021 käynnistynyt hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hankerahoitus on myönnetty syksyyn 2023 asti. Tavoitteena on parantaa yksilöiden ja yritysten muutosvalmiutta sekä työllistymisen ja työllistämisen edellytyksiä. Toimenpiteillään hanke mahdollistaa verkostojen syntymistä, yhteistyötä ja yhteiskehittämistä. Lopputuloksena syntyy uudenlaisia toimintamalleja työllisyys- ja alkavan yrittäjän palveluiden järjestämiseksi.