Rohkeus on puoli ruokaa -työpajat | 27.10., 3.11. ja 16.11. klo 13-16

Haluatko  olla mukana luomassa uudenlaisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita?  Kaipaatko yhdessä tekemistä ja inspiroitunutta porukkaa ympärillesi?

Kutkuttaako ruokaan ja ravitsemukseen liittyvät ajankohtaiset haasteet? Resonoiko kestävä kehitys, tulevaisuusajattelu ja ruoan elinkaari?

Etsimme juuri sinua, pirkanmaalainen ruoka-alasta kiinnostunut osaaja tai jo kokenut taitaja, olit sitten opiskelija, työnhakija, yrittäjä tai vaikkapa yrittäjyydestä haaveileva.

Syksyllä kokoonnumme kolmen työpajan ajaksi yhteiskehittämisen äärelle. Tarkoituksena on luoda yhteistyötä osaajien välille ja löytää uusia alkuja ja aloittaa omannäköinen tekeminen. Ideoidaan, verkotutaan ja inspiroidutaan yhdessä! Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen tästä 16.10. mennessä.

Työpajojen ohjelma:

Työpaja 1: Ideat ja visiot hautumaan, to 27.10. klo 13-16

Työpaja 2: Ideoiden kypsyttely, to 3.11. klo 13-16

Työpaja 3: Konkreettiset askeleet eteenpäin, ke 16.11. klo 13-16

Kaikki työpajat pidetään Platform 6:lla osoitteessa Åkerlundinkatu 8, Tampere.

Tervetuloa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.