Vastuullisen liiketoiminnan ja verkostojen kehittäjä -valmennus | ilmoittautuminen 19.4. mennessä

Haluatko kilpailuetua vastuullisuudesta ja osaamista verkostojen kehittämiseen?

Vastuullisuuden avulla on mahdollista lisätä organisaation kilpailukykyä ja kehittää toimintaa kestävästi. Vain vastuulliset ja verkostoissa toimivat yritykset tulevat jatkossa menestymään markkinoilla. Valmennuksen avulla osaat liittää yhteiskunta- ja ympäristövastuun liiketoimintaan ja johtaa vastuullisuuteen linkittyviä verkostoja.

Mitä valmennukseen sisältyy?

Vastuullisen liiketoiminnan ja verkostojen kehittäjä -valmennus on maksuton ja se koostuu neljän osion kokonaisuudesta: kaikille avoimesta webinaarista ja sen jälkeen vain ilmoittautuneille tarkoitetusta kolmen työpajan sarjasta.

Webinaari: ti 12.4.2022 klo 10-11 Vastuulliset liiketoimintamallit

Webinaarissa perehdytään liiketoimintamalleihin, joiden kautta vastuullisuutta voidaan erityisesti toteuttaa. Mukana on myös mielenkiintoisia yritysesimerkkejä. Webinaarista saat hyvän pohjatiedon työpajatyöskentelyyn. Webinaari on kaikille avoin, ja siihen voivat osallistua muutkin kuin työpajakoulutukseen valitut.

Webinaaritallenteen pääset katsomaan tästä linkistä.

Työpajat livenä: Satakunnankatu 18 A, Tampere klo 12 – 15

Työpaja 1: to 21.4.2022 Lähtölaukaus: Mitä vastuullisuus on vuonna 2022 ja tulevaisuudessa
Työpaja 2: ti 26.4.2022 Ryhdytään hommiin: Vastuullisen liiketoiminnan aloittaminen, kehittäminen ja johtaminen
Työpaja 3: to 28.4.2022 Verkostotyö, verkostojohtaminen ja sen välineet

Valmennuksen tavoite ja kohderyhmät

Valmennuksen tavoitteena on lisätä osallistujien osaamista vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä. Valmennuksen jälkeen osallistuja osaa tarkastella yrityksen liiketoiminnan vastuullisuutta ja arvioida vastuullisuuden mahdollisuuksia, menestystekijöitä, riskejä ja vastuita. Osallistuja tietää, miten fasilitoida vastuullisesti toimivaa verkostoa, löytää uusia toimijoita verkostoon ja kehittää toimintaa yhdessä verkoston kanssa.

Valmennus on maksuton ja suunnattu erityisesti pirkanmaalaisille mikro- ja PK-yrityksille tai yrittäjäksi aikoville, itsensä työllistäjille, työnhakijoille, opiskelijoille sekä kolmannen sektorin toimijoille. Etusijalla valinnassa ovat pirkanmaalaiset yritykset, yrittäjäksi aikovat ja työnhakijat.

Ilmoittautumisohjeet

Valmennus täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä valintakriteerit täyttävien hakijoiden osalta. Järjestäjä valitsee valmennuksen osallistujat. Valmennukseen mahtuu mukaan yhteensä 35 henkilöä.

Mukaan voit hakea 19.4.2022 asti täyttämällä tämän ilmoittautumislomakkeen.

Valmennuksen järjestäjät ja kouluttajat

Valmennuksen järjestävät yhteistyössä KIERTO– ja Uusi kasvu syntyy verkostoissa -hankkeet. Kouluttajina toimivat Suomen ympäristöopisto Sykli Oy:n vastuullisuuden asiantuntijat Aura Piha ja Marja Kurkela sekä verkostotyön ja verkostojohtamisen kehittäjä, Uotta Oy:n Timo Järvensivu. Webinaarin vetää KIERTO-hankkeen projektisuunnittelija Milla Kolehmainen.

Kestävän kehityksen asiantuntija Aura Pihan (MMM) erikoisosaamista on monimutkaisten asioiden selittäminen ymmärrettävällä tavalla. Auralla on kymmenen vuoden työkokemus kestävyyden teemoista aina Metsähallituksesta järjestötoimintaan. Aura pohtii mielellään uusia näkökulmia lempiteemoihinsa vastuullisuuteen ja kiertotalouteen.

Marja Kurkela (HM) vastuullisuusosaaminen pohjautuu käytännön tekemiseen startup- ja kasvuyrityksissä tekstiili- ja muotialalla. Vuodet strategisessa viestintätoimistossa syvensivät näkemystä vastuullisuuden tärkeydestä liiketoiminnan ytimessä. Tällä hetkellä Marjaa kiinnostavat eniten yrityskulttuurin ja vastuullisuuden yhtymäkohdat.

Timo Järvensivulla (KTT) on 20 vuoden tausta verkostotyön ja verkostojohtamisen tutkijana, kehittäjänä, kouluttajana ja konsulttina. Viimeisten viiden vuoden ajan Timo on toiminut päätoimisena yrittäjänä kouluttaen ja konsultoiden lukuisia valtakunnallisia, alueellisia ja paikallisia verkostoja. Koulutuksessa kokeillaan digitaalisia työkaluja verkostojohtamisen välineenä yhteistyössä Uotta Oy:n kanssa.

Tervetuloa mukaan kehittämään vastuullisuusosaamistasi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.